Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinkalender

Auktion - Bruun Rasmussen i Bredgade

Gennem hele 2010 har vi indsamlet, gemt og håndplukket hver en flaske og hver en kasse, der kommer under hammeren ved den internationale vinauktion i Bredgade.

Det er derfor med glæde, at vi præsenterer 359 katalognumre - alle med vine af højeste kvalitet. De er udvalgt ud fra en kvalitativ betragtning, men lige så vigtigt for udvælgelsen er deres lagringsforhold og opbevaring, inden de er nået frem til vores kælder. Alle vine stammer fra private kældre og rekvirenter med gunstige opbevaringsmuligheder.

Når vi afholder klassisk auktion i Bredgade, er det fordi, vi har noget særligt at præsentere. Vinauktion 817 er ingen undtagelse. Udvalget er bredt og varieret, så selv den kræsne vindrikker, samler eller investor med største sandsynlighed vil finde dette katalog mere end interessant.

Prinsgemalens Cognac

HKH Prinsgemalen har i samarbejde med Cognachuset Braastad håndplukket den bedste Eau de Vie fra distrikterne Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies samt Fins Bois og skabt en personlig og eksklusiv cognac ”Sélection Royale du Prince Consort de Danemark”.

De første fem flasker er nummererede og signerede af Prinsgemalen, og bortauktioneres som de fem første lots ved årets internationale Fine Wine Auktion i Bredgade. Overskuddet går til HKH Prinsgemalens fond, som siden 1986 har støttet personer inden for kultur, erhverv og forskning.

Domaine de la Romanée Conti

En tiendedel af de udbudte numre er de eftertragtede vine fra Domaine de la Romanée Conti. De er alle nyere årgange, nogle hele kasser, men også en flot række af enkeltstående flasker. Blandt dem flere flasker Romanée Conti og en virkelig velholdt 1990 La Tache. Størstedelen af dem udbydes uden dansk moms.

Chateau Lafite Rothschild

Et af tidens absolutte hotteste navne i vinverdenen kommer fra Pauillac i Bordeaux. 1. Cru slottet, der er kendt for sin konstante høje kvalitet, har for alvor fået vind i sejlene. Efterspørgslen er steget med raketfart og Lafite har for nylig slået auktionsrekord i Hong Kong.

Vi udbyder hele kasser af slottets vin i dette katalog i årgangene 1961, 1986, 1998, 2004. Herudover finder du 13 lots fordelt på 9 årgange.

I alt indeholder auktionen 70 lots med 1. Cru vine.

Hammerslag og mundgodt

Det er altid svært at fremhæve nogle producenter frem for andre, når man har stykket et katalog af kvalitetsvine sammen som dette. Vi vil derfor ønske god fornøjelse med at gennemse hele kataloget, og sige på gensyn til vinauktion i Bredgade 33, hvor vi byder på lidt at stille sulten med under selve auktionen.

Eftersyn på Baltikavej: onsdag 8. december kl. 12-17 og torsdag 9. december kl. 12-15.
Fine Wine Auktion i Bredgade: torsdag 9. december fra kl. 17.

Se og byd med på alle de udbudte lots fra vinauktionen her

God bydelyst!Alle henvendelser omkring vinauktionerne rettes til:

Bruun Rasmussen Vinauktioner · vin@bruun-rasmussen.dk

Henrik Christensen: +45 8818 1206 · h.christensen@bruun-rasmussen.dk

Morten Stenør Larsen: +45 8818 1207 · m.s.larsen@bruun-rasmussen.dk

Se auktionspræsentationen på nedenstående link

Lokation:
Bruun Rasmussen
Bredgade 33
1260 Kbh. K
Dato: 9/12-2010
Tid: 16
Pris: Ikke oplyst
Bruun Rasmussen
Bredgade
Kbh. K
www.bruun-rasmussen.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden