Ultra Springbank Whiskysmagning
Siden 2004 eller 2005, efterhånden så længe siden at ingen kan huske det, har det været næsten umuligt at opdrive den legendariske Springbank 21 Years Old. Nu efter næsten 10 års tomrum og en finanskrise begynder måske verdens bedste whiskydestilleri igen at aftappe beskedne små kvanta af deres urivaliserede flagskib Springbank 21 Years Old.
Ganske få kasser af det forjættede guld har fundet vej til Danmark og af disse, vil få flasker finde vej til Restaurant Pilen på Frederiksberg tirsdag den 10. april.
Der er tale om en så særlig begivenhed, at vi har lokket kære Ranald Watson over fra Springbank destilleriet til at fortælle os om det helt unikke vi skal smage.
Aftenens Program:
Hazelburn 8 Years Old 46 %
Kilkerran WIP 3 46 %
Springbank 10 Years Old 46 %
Springbank Rundlets & Kilderkins 10 Years Old 49,4 %
Springbank 15 Years Old 46 %
Springbank 21 Years Old 46 %
Longrow Burgundywood 14 Years Old 56,1 % vol.
Longrow 14 Years Old 46 %
Udover Springbank 21 Years Old skal vi også prøve en anden nyhed, nemlig Springbank Rundlets & Kilderkins som er en 10 år gammel whisky lagret på små historiske fade.
Hvis du ønsker et godt måltid mad inden smagningen kan du kontakte Henrik eller Margit fra Restaurant Pilen på telefon 2074 7600 / 2062 6473.
Det skal for god skyld nævnes at smagningen foregår på engelsk.
link til arrangement