Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinkalender

En kulinarisk opdagelsesrejse gennem Frankrig

Der er lagt op til livsnydelse på højeste plan, når Bøf & Ost den 29. og 30. august inviterer til to aftener med fokus på det franske bistro-køkken. Med fem retter og dertilhørende vine tager kogebogsforfatterne Hanne Birgitte og Anders Grøndahl gæsterne med på en kulinarisk rejse fra Alsace gennem Bourgogne og Rhône til Provence.

Med sin velkendte humor og entusiasme vil Anders Grøndahl fortælle om retterne, vinene og stederne. Det sker med udgangspunkt i hans nye rejse- og kogebog Livsnyder-ruten fra Alsace til Provence.

Arrangementet er en del af madfestivalen Copenhagen Cooking, arrangeret af Wonderful Copenhagen.

5-retters menu

Store atlanterhavsrejer serveres på rucola med rouille-sauce og citron

Tre små godbidder:
Tartar af røget laks, Mini-soufflé med Saucisson de Lyon og Gambas mille grains

Krogmodnet helstegt entrecôte serveret rosa med Bourgogne-sauce

Fem råmælks-oste fra regionerne Alsace, Bourgogne, Jura, Rhône og Provence

Hjemmelavet chokolademousse med chili

Kaffe og avec

Vinene

Crémant d'Alsace Brut, Dopff & Irion

Riesling 2010, Dopff & Irion

Bourgogne Pinot Noir 2008, Domaine Patrice Rion

Gewurztraminer 2009, Martin Schaetzel/Domaine de Grangeneuve 2009, La Truffière

Banyuls Grand Cru 2005

Pris pr. person kr. 595,- inkl. 5-retters menu, vinmenu, kaffe & avec
Tidspunkt: Onsdag og torsdag den 29. og 30. august kl. 19.00
Sted: Bøf & Ost Gråbrødretorv 13, 1151 Kbh. K.

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Bordbestilling kan ske ved at ringe på +45 33 11 99 11 eller skrive til reservation@boef-ost.dk

Fotograf: Thomas Grøndahl
link til arrangement

Lokation:
Bøf & Ost
Gråbrødretorv 13
1154 København K
Dato: 30/8-2012
Tid: 19-23
Pris: 595 kr
Bøf & Ost
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden