Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinkalender

Danske Vingaarde åbner butik i København

Danmarks første vinbutik med udelukkende danske vine

Vi fejrer åbningen og skænker rundhåndet fra sortimentet.

I det gamle og velbevarede kvarter omkring Sct. Nikolaj Kirke og tæt på området, hvor kong Hans i sin tid havde sin vingård, åbner fredag den 2. november 2012 den første danske vinbutik.

Butikken Danske Vingaarde drives af en række entusiastiske danske vinproducenter, og giver dig mulighed for at møde producenterne og opleve den fantasiske udvikling, Danmark har været igennem, som et nyt og ungt vinland.

Danske Vingaarde sælger alle former for danske vine og spiritus fra førende danske producenter. Da butikken passes af vinproducenterne selv, er du altid velkommen til at se forbi og få en snak om dansk vin og de mange spændende aspekter af vinens verden. Vi arrangerer også smagninger for vinklubber, virksomheder, og private arrangementer.

Vi åbner Danske Vingaarde, for at gøre danske vine og spiritusprodukter let tilgængeligt for de mange københavnske vinentusiaster, gastronomi interesserede, og almindeligt nysgerrige sjæle, der ønsker at opleve de mange spændende danske produkter.
Danske Vingaardes Sortiment består udelukkende af danske vine og spiritusprodukter. Vi forhandler produkter fra en række vingårde der både omfatter de store veletablerede vingårde og mindre nicheproducenter.

link til arrangement

Lokation:
Danske Vingaarde
Fortunstræde 1, kælderen
1065 Kbh. K
Dato: 3/11-2012
Tid: 10-14
Pris: Gratis
c@l
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden