Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinkalender

Champagne og Østers

Så vi er ganske overbeviste om, at det bliver svedigt, når vi i morgen klokken 16 lancerer "Byens Champagne og østersbar" og inviterer på et gratis glas Champagne og en gratis østers til de 100 første, der kommer forbi for at støtte op om dette initiativ, der skal gøre det endnu mere festligt at lægge vejen forbi Løgismose i Magasin på Kongens Nytorv.

Champagne og østers i Magasin på Kgs. Nytorv fredag kl. 16 - 18

Gratis for de første 100 - Herefter 100 kr.

Vores Champagne og østersbar vil herefter være åben alle fredage og lørdage frem til nytår, og for bare 100 kr. kan du nyde et glas Champagne ledsaget af tre franske Label Rouge østers fra Marennes Oléron. De fine østers er naturligvis Løgismoses egen import, og når det kommer til boblerne, bliver der frit valg imellem Falsled Kro Brut fra Locret Lachaud, Tradition Blanc De Noirs Brut fra Serge Matthieu eller Préférence Brut fra J. Lassalle.

Der er tale om Champagner fra små producenter, som er i kontrol med alle faser i produktionen, og almindeligvis leverer de på et niveau, som de store masseproducerende brands sjældent kan matche. For eksempel er Blanc De Noirs fra Serge Matthieu med i den fornøjelige bog "1001 vine du skal smage før du dør".
link til arrangement

Lokation:
Mad og Vin - Magasin
Kgs. Nytorv
1000 Kbh. K
Dato: 9/11-2012
Tid: 16-18
Pris: Gratis
Løgismose
Kbh. K
www.loegismose.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden