Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinkalender

TOP-julevine og filtsutsko

Vi holder åbent på lageret Wiedeveltsvej 2A i Fredensborg lørdag den 8. december 2012 kl. 10.00 - 14.00.

Ud over at nedenstående vine kan smages, kommer Dorte Kieth og præsenterer sine hjemmelavede filtsutsko - se billedet. De findes i mange farver og størrelser og sælges til meget favorable priser. Det er alletiders julegaveide.

Domaine Le Plan-Vermeersch's GT-vine har fået TOPKARAKTERER i diverse mediers "julevinsmagninger":

GT-G 2010 6 ****** ud af 6 i "Smag og Behag" kr. 100,- pr. fl. SPAR 15,-:
"Der er fuld fart på frugt og fornøjelse i tidligere racerkører Dirk Vermeersch' grenache-baserede rhône-vin. 15 velformede % alkohol, tårnhøj frugtmodenhed og følgende småjammy tendenser, der vil kilde puristers fine fornemmelser, men ægge enhver julekåd andesteg. Næse af rødgrød, kongen af Danmark-bolsjer, vanilje og lakrids - tro mod sit varietale ophav. Mund med beundringsværdigt stram struktur og små pirrende syrespil på tungen. Tæt på den perfekte vin til juleanden.

GT-S 2010 5 ****** ud af 6 i "Jyllandsposten" kr. 125,- pr. fl. SPAR 15,-:
"Magtfuld stærk vin, der klarer selv en gåsesteg. Massiv vin med en hedvinspræget frugtkoncentration, der normalt er forbeholdt langt dyrere Rhônevine. Kraftfuld, men velafbalanceret og med masser af charme, krydderi og struktur."

GT-X 2010 5 ****** ud af 6 i "Frederiksborg Amts Avis" kr. 140,- pr. fl. SPAR 15,-:
"Klippefast, koncentreret og intens muskelvin, hvis markante andel af syrah dominerer næsen med lakrids, solbær og violer. Træet fylder stadig meget i den ungdommelige profil, men vaniljen og de ristede noter er bare med til at gøre den velafbalancerede vin endnu mere sexet. Fuld fart over feltet og en drøm til din næste grillbøf."

Vinene samt et par andre gode "julevine" bl.a. Le Plans nyhed GT-D 2011 en sød vin lavet på Grenache (kr. 110,- SPAR 15,-, til Ris a la Manden!) kan smages. Alle vinene sælges som bekendt med rabat på dagen.

Det er altid muligt at kontakte os på 21446353, 29234557 eller mail: olesoe@mail.dk

link til arrangement

Lokation:
Emilie Vin
Wiedeveltsvej 2A
3480 Fredensborg
Dato: 8/12-2012
Tid: 10-14
Pris: Gratis
Emilie Vin
Fredensborg
www.emilievin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden