Kræs for kendere på Restaurant Gilleleje Havn - Skaldyr, bob
I samarbejde med Restaurant Gilleleje Havn tager vi forskud på foråret med manér og inviterer til en Feinschmecker aften udover det sædvanlige hvor der vil være fisk og skaldyr, samt alt det bedste fra Løgismoses vin og gourmet import ad libitum.
Vi skal ud og hente de første asparges, og vi får fløjet specialiteter fra det parisiske madmekka Rungis ind sammen med franske label rouge østers ind fra bankerne ved Ile dOleron.
Sammen med det dygtige hold på Restaurant Gilleleje Havn vil vi skabe en fortælling om nye trends og gamle klassikere i det gastronomiske landskab. Der vil være Champagne og snaks til en begyndelse. Der vil være en buffet, der kommer til at bugne af fisk & Skaldyr fra de nordiske have, og der vil der være udsøgte oste fra Løgismose gourmetimport og chokolader fra Summerbird.
Champagne og Velkomstsnack
Østersbar
Løgismose Vinbar med hvid- & rosévine ad libitum
Fiske og Skaldyrsbuffet ad libitum
Ostebuffet ad libitum
Kaffe og Summerbird chokolade
Prisen for denne aften i overflod i det nordsjællandske er 995 kr.
Restaurant Gilleleje Havn er beliggende i fiskerlejet i den gamle bydel med den dejligste udsigt over Stejlepladsen og Sjællands største og smukkeste, uspolerede fiskerihavn.
Gilleleje Havns Krostue og Restaurant var oprindeligt sømandshjem og missionshotel i Gilleleje. Det fungerede som sådan indtil 1973, hvor lokalerne blev redesignet af en Danmarks ypperste arkitekter gennem tiden, Mogens Lassen. Ombygningen stod på indtil 1976, hvor restauranten åbnede med sin nuværende indretning.
Hvad: Kræs for kendere på Restaurant Gilleleje Havn
Hvornår: Lørdag den 23. marts kl. 18
Hvor: Restaurant Gilleleje Havn, Havnevej 14, 3250 Gilleleje, tlf.: 4830 3039
Din kvittering fungerer som adgangstegn
link til arrangement