CHAMPAGNE OG
HOTDOGS
Du har måske prøvet hotdogs med øl, med kakao og med sodavand. Til frokost og hjem fra byen alt for sent. Men har du nogensinde prøvet med champagne?
Vi sætter de to ting sammen i gastronomisk kontekst med repekt for begge elementer.
4 glas nøje udvalgt champagne fra rigtig gode, mindre producenter i Champagne bliver serveret til hver sin ganske særligt konstruerede hotdog. 4 serveringer lavet med ingredienser, som man ikke falder over i en helt almindelig pølsevogn...
På tallerkenerne kommer nemlig helleflynder, jordskok, havtorn, foie gras, fasaner, marv, vildsvin, vilde krydderurter og meget, meget mere
Desserten er selvfølgelig sød selvom den stadig ligner (og er) en hotdog. Den bliver lavet af chokolademanden Mikkel Friis-Holm.
De 4 serveringer er udtænkt og tilberedt af John Michael Jensen fra Johns Hotdog Deli, Kenned fra Nose2Tail samt Mikkel Friis-Holm Ottosen.
4 RETTERS HOTDOG-MENU
4 GLAS CHAMPAGNE
Billetter kan købes via nedenstående link
Læs mere om menuen og folkene bag og meget mere i vedhæftede pdf
download brochure
link til arrangement