Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinkalender

CHAMPAGNE OG… HOTDOGS


Du har måske prøvet hotdogs med øl, med kakao og med sodavand. Til frokost og hjem fra byen alt for sent. Men har du nogensinde prøvet med champagne?

Vi sætter de to ting sammen i gastronomisk kontekst – med repekt for begge elementer.

4 glas nøje udvalgt champagne fra rigtig gode, mindre producenter i Champagne bliver serveret til hver sin ganske særligt konstruerede hotdog. 4 serveringer lavet med ingredienser, som man ikke falder over i en helt almindelig pølsevogn...

På tallerkenerne kommer nemlig helleflynder, jordskok, havtorn, foie gras, fasaner, marv, vildsvin, vilde krydderurter og meget, meget mere…
Desserten er selvfølgelig sød – selvom den stadig ligner (og er) en hotdog. Den bliver lavet af chokolademanden Mikkel Friis-Holm.

De 4 serveringer er udtænkt og tilberedt af John Michael Jensen fra Johns Hotdog Deli, Kenned fra Nose2Tail samt Mikkel Friis-Holm Ottosen.


4 RETTERS HOTDOG-MENU
4 GLAS CHAMPAGNE

Billetter kan købes via nedenstående link

Læs mere om menuen og folkene bag og meget mere i vedhæftede pdf


download brochure
link til arrangement

Lokation:
Bageriet
Ryesgade 30, Baghuset
2200 Kbh. N
Dato: 13/4-2013
Tid: 18:30
Pris: 550 kr
c@l
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden