Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinkalender

Champagnesabling og Bourgogner på lageret på lørdag

Vi holder årets sidste lager-åbent på Wiedeveltsvej 2A i Fredensborg lørdag den 28. december 2013 kl. 10.00 - 14.00.

I anledning af nytåret vil det bl.a. være muligt at smage noget champagne og nogle mousserende vine samt nogle fremragende bourgognevine fra Sylvain Loichet. For de kunder som kommer tidligt og har lyst, vil det være muligt at åbne disse vine med sabel!!

Følgende vine kan smages:

Bruno Michel, Champagne Blanche Brut - kr. 195,- pr. fl. SPAR 40,-
53% Pinot Meunier, 47% Chardonnay. En meget frugtig champagne – sødlige æbler – med lidt røgede og krydrede aromaer.oggod mineralitet Flot mousse og en meget lang eftersmag. Elegant, sprød champagne til en endog meget fordelagtig pris. Som aperitif og til fisk og skaldyr.

Bruno Michel, 1. Cru Blanc de Blancs - kr. 230,-pr. fl. SPAR 70,-, Specialtilbud
100% Chardonnay. Fra en enkelt premier cru-mark ”Les Brousses”, som blev beplantet i 1964! Vinen er gæret i ældre barriques. 50% af vinen lagres i 12 måneder på barriques. En brilliant, fyldig champagne med ”brød”, citrusfrugt og lidt æblenuancer. Topmineralitet og friskhed. Flot mousse og en meget lang eftersmag. Elegant, sprød og dyb champagne som er god til fisk og skaldyr, men også til f.eks. sushi!

Léon Boesch, Cremant d'Alsace Rosé - kr. 90,-pr. fl. SPAR 20,-
100% Pinot Noir. Brilliant laksefarvet. Elegant og frisk med smag af røde frugter – jordbær, hindbær – og ristet hasselnød. Fantastisk som aperitif, men kan også nydes til sorbet med rode frugter.

Vi siger godt nytår med lidt god kransekage til Torelli's Moscato d'Asti - kr. 75,-pr. fl. SPAR 10,-.

Hvad med Bourgogne til nytårsmenuen. Der præsenteres også et par fantastiske gode vine fra Sylvain Loichet:

Pernand Vergelesses "Les Belles-Filles" Blanc 2012 - kr. 180,- pr. fl. SPAR 30,-
100% Chardonnay. Marken ’Les Belles-Filles’ ligger meget tæt ved den berømte Grand Cru-mark Corton Charlemagne og har ret identiske jordbundsforhold med denne. 2012 er en glimrende årgang for hvide vine i Bourgogne. Vinen ligger ca. 12 måneder på barrique før tapning. Frisk og elegant let toasted duft med citrus. Floral smag med mineralitet og et let og fint integreret fadpræg. Kan nydes fra nu og en del år frem.

Côtes-de-Nuits-Villages ”Chantemerle” 2009 - kr. 180,- pr. fl. SPAR 35,-
100% Pinot Noir. Chantemerle er Loichets bedste mark i Côtes-de-Nuits Villages med 65 – 70 år gamle vinstokke. Håndhøstede druer, efter 3 ugers gæring lagret 24 mdr. i barriques 1 – 4 år gamle. En meget intens pinot med brombær, mørke kirsebær og en blød finish. Passer til alt hvad en god bourgogne normalt kan ledsage. Kan gemmes 10 – 12 år.

Aloxe-Corton ”Les Valoziéres” 2009 - kr. 270,- pr. fl. SPAR 40,-
100% Pinot Noir. Fantastisk vin fra en af de bedste 1. cru marker i Aloxe, som grænser op til Grand Cru marken Bressandes. Beliggende på grænsen mellem Côte de Beaune og Côte de Nuits. Kraftfuld Pinot Noir hvor der kan duftes såvel lyse (jordbær/hindbær) som mørke bær (brombær/solbær). Intens smag med læder, trøffel, blomme skovsvampe og læder. Går godt til steaks, braisseret lam, vildt og stegt fjerkræ.

De kan også bestilles via www.emilievin.dk - Vinvælger.

Det er altid muligt at kontakte os på 21446353, 29234557 eller mail: olesoe@mail.dk

link til arrangement

Lokation:
Emilie Vin
Wiedeveltsvej 2A
3480 Fredensborg
Dato: 28/12-2013
Tid: 10-14
Pris: Gratis
Emilie Vin
Fredensborg
www.emilievin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden