Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinkalender

Kun for kvinder

LÆR MERE OM VIN PÅ EN UFORMEL MÅDE I EKSKLUSIVE RAMMER
På flere opfordringer besluttede vi at lave en vinklub kun for kvinder, og første arrangement blev holdt den 12. april 2012. For hver gang bliver vi flere og flere og vi synes, at det er fantastisk at så mange kvinder har lyst til at lære noget (mere) om vin!

Undersøgelser har også vist, at vi kvinder har mere sensitive smagsløg og næser end de kære mænd, og hvorfor ikke udnytte det? DU har et uudnyttet potentiale, som du kan lære at bruge, så du vælger den rigtige vin til maden.

Oplev hvor meget du egentlig kan når du først fokuserer på det! Selvom du ikke har været med fra starten kan du sagtens springe ind. Vores undervisning er tilrettelagt, så der er ligelig fordeling af læring og hygge, og vi har fokus på at du går glad hjem med fornyet vinviden.

UNDERVISNING
Eneste hane i forsamlingen er vores dygtige vinkonsulent Henrik Smidt Hansen. Henriks store hobby er vin og han formidler sin enorme viden på en underholdende og ligetil måde. Vi smager forskellige vine med nyt fokus hver gang - enten på land, druer, type eller sæson.

Efterfølgende er der menu med tilhørende vine. Se aktuelt program og køb billet på nedenstående link

link til arrangement

Lokation:
Nokken
Rungsted Havn
2960 Rungsted Kyst
Dato: 22/5-2014
Tid: 18:30
Pris: 550 kr
Laudrup Vin og Gastronomi
Skovlunde
www.laudrup.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden