Bistro 59: Vin & mad hyggeaften med Helge "Mêlée" Sidor
Menu & Vine
Charcuterie
hertil Selection Extra Brut - Champagne Grand Cru fra Philippe Secondé i Bouzy, Champagne
~
Kanin terrin á la Thomas
hertil Vernacci de San Gimignano 2012 fra Simone Santini i Toscana
& Riesling 2012 fra Jean-Michel Deiss i Bergheim, Alsace
~
Onglet, skalotter, pommes & marv
hertil Crianza 2010 fra Carmelo Rodero i Pedrosa, Ribera del Duero
& Barolo 2007 Sorano fra Claudio Alario i Diano d'Alba, Piemonte
~
Tarte Tatin
hertil Rivesaltes Ambré "15/10" 2002 VDN fra Etienne Montès i Trouillas, Roussillon
~
Kuvertpris: kr. 595,00
Reservation direkte til Thomas på Bistro 59 på tel. 41 10 99 44
eller på e-mail: info@bistro59.dk
link til arrangement