Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinkalender

Restaurant PONDUS: Vin & Mad hygge aften med Helge Sidor

Menu & Vine

Rå rejer - grønkål - fløde - mørkt brød
hertil Selection Extra Brut - Champagne Grand Cru fra Philippe Secondé i Bouzy, Champagne

~
Saltet kammusling - æbler - jordskokker - hasselnød
hertil Vernaccia de San Gimignano 2012 fra Simone Santini i Toscana

~
Ristet torsk - syltede skorzone - svampe - dild
hertil Riesling 2012 fra Jean-Michel Deiss i Bergheim, Alsace

~
Glaceret okse - røget spæk - bagte beder - syrnet fløde
hertil Crianza 2010 fra Carmelo Rodero i Pedrosa, Ribera del Duero
& Barolo 2007 Sorano fra Claudio Alario i Diano d'Alba, Piemonte

~
Svesker - nøddeknas - konditorcreme - estragon
hertil Rivesaltes Ambré "15/10" 2002 VDN fra Etienne Montès i Trouillas, Roussillon

~

Kuvertpris: kr. 650,00

Reservation direkte til René på Pondus på tel. 28 77 18 50
eller på e-mail: info@restaurantpondus.dk

link til arrangement

Lokation:
Restaurant PONDUS
Åboulevarden 51
8000 Århus C.
Dato: 18/3-2014
Tid: 18-22:30
Pris: 650 kr
Compagniet
Solrød Strand
www.compagniet.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden