Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinkalender

Saké – mød verdens bedste saké-eksperter

Stick'n'Sushi har inviteret to af verdens bedste saké-sommelierer til at gøre os klogere på denne raffinerede drik. Rent geografisk befinder vi os i Japan, når vi taler saké, men her får du saké-guldkorn af en franskmand og en amerikaner. Det gør det nu ikke ringere. Tværtimod.

Keith Norum og Dominique Grandmenge er to passionerede gentlemen, som øser af deres store viden om denne drik, som hverken er fugl eller fisk. Saké er ikke vin. Ikke øl. Ikke brændevin. Ej heller snaps. Saké lader sig ikke sætte i bås.

Denne japanske nationaldrik skal dog nydes med mådehold. Og kold – ikke varm, som traditionen tidligere har budt (for også at tage den dårlige smag, når det var dårlig saké!). God saké kan bl.a. have toner af melon, træ og blomster.

Keith og Dominique kommer fra ét af Japans største og mest eminente saké-bryggerier Masumi, og du kan høre meget mere om brygning, historie og myter om saké fra deres mund. Og hvorfor vi skal tage den (for)underlige drik til os. Saké kan fx nydes til en drink før middagen eller til maden – til sashimien eller misoen eksempelvis.

Sæt et kryds i din kalender søndag d. 30. maj fra kl. 14-15. Det er ganske gratis at deltage, og alle er velkommen. Du behøver blot at møde op på dagen. Det foregår hos:

Sticks’n’Sushi, Gl. Kongevej 120, Frederiksberg
link til arrangement

Lokation:
Sticks'n'Sushi
Gl. Kongevej 120
2000 Frederiksberg
Dato: 30/5-2010
Tid: 14-15
Pris: Gratis
Redaktionen2
www.aov.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden