San Sebastian & Bordeaux
Kombinationen San Sebastián & Bordeaux, som blev lanceret i 2007, blev så stor en succes, at rejsen måtte dubleres og gentages i 2008.
Da vi skulle vælge destination for Château de Haux 25. års jubilæumsrejse, var denne kombination derfor oplagt, fordi den så fint kombinerer kulinariske oplevelser med kultur og klassiske vine på højt plan.
Turen starter med tre nætter i vidunderlige San Sebantián med den storslåede belig-
genhed ud til Biscayen og den hyggelige, gamle bydel med utallige tapas-restauranter.
Herfra til Bordeaux hvor alle sejl er sat til. Ikke alene på Château de Haux, men en række af familien Jørgensens gode venner på Grand Cru Classé slotte i Médoc og Saint-Emilion har ligeledes givet tilsagn om at modtage rejsedeltagerne til rundvisnin-
ger, frokoster eller middage.
Ugen slutter med en FESTMIDDAG på Haux ledsaget af nogle af slottets bedste årgange, som er lagt til side gennem årene til dette særlige formål.
Dagene i Bordeaux er ikke endeligt fastlagt, men vi regner med, at det bliver noget i retning at det nedenfor skitserede. Eller højst sandsynligt bedre.
Med kun to hotelskift og lidt buskørsel er det en rolig og dog meget indholdsrig tur.
Vinguide på turen bliver Karsten Riis Laursen, som med sin underholdende og vidende facon er en særdeles afholdt foredragsholder og vinguide.
Prisen er uden fly. Pris fly: 2.900 kr