Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

PETER WORK - AMPELOS

Peter Work (født 1958) er oprindeligt uddannet civilingeniør fra DTU. I mange år arbejdede han som IT-direktør for Disney; et hektisk job, der indebar et imponerende antal årlige rejsedage. Tirsdag den 11. september 2001 skulle Peter til møde i New York, men mødet blev aflyst i sidste øjeblik og resten af historien kender vi desværre alt for godt.

Konfrontationen med livets skrøbelighed fik Peter og konen Rebecca til at beslutte sig for at forlade deres job og grundlægge den vingård, de i mange år havde drømt om. Og med hjælp fra sønnen Don, der er vinmager hos kulthuset Sea Smoke Cellars - kendt fra vinfilmen Sideways - begav parret sig ud på deres livs vineventyr.

Peter og Rebecca, der er drevet af fælles lidenskab og dyb kærlighed til vin, havde fra starten en ambition om at dyrke efter økologiske og biodynamiske principper. Og vingårdens navn Ampelos, der på græsk betyder vinstok, er da også udtryk for en filosofi om, at den bedste vin kommer fra naturligt sunde vinstokke.

I dag passer og plejer Peter og Rebecca omkring 40.000 naturligt sunde vinstokke af sorterne Grenache, Pinot Noir, Syrah og Viognier, der årligt giver ca. 3.500 kasser suveræn certificeret økologisk og biodynamisk vin.

Kom og smag et udvalg af deres vine. Smagningen er gratis.

Lokation:
Dalgaard Supermarked
Kongevejs-Centret 6
2970 Hørsholm
Dato: 5/5-2012
Tid: 11-15
Pris: Gratis
Dalgaard Supermarked
Hørsholm
www.dalgaardsupermarked.dk/
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden