Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Hvidvin og rosé til dejlig danske sommermad

Torsdag 5/7-12 lukker Flemming og Mikael - for sidste gang på denne side af sommeren - op for endnu en hyggelig smageaften i Otto Suenson Vinklub Roskilde

Temaet vil hér være hvidvin og rosé med fokus på den dejlige danske sommermad, der passer så fint til.

Vi skal blandt andet smage på Zweigelt Rosé fra Goldenits i Østrig samt italienske Cavallottos Langhe Bianco Pinot Nero; en hvidvin fremstillet af 100 % Pinot Noir - og så skal vi lære, hvordan man får rigtig meget sommervin for pengene.

Det koster 150,- at deltage i arrangementet, der afholdes klokken 18- i den stemningsfulde vinkælder under butikken i Skt. Ols Gade 13, 4000 Roskilde, og der vil som altid være 15 % at spare for medlemmer af Otto Suenson Vinklub Roskilde.

Tilmeld dig hos Flemming eller Mikael i butikken, på telefon 46 37 19 74 eller roskilde@suenson.dk.

FAKTA
Som medlem af Otto Suenson Vinklub Roskilde bliver du ca. seks gange årligt indbudt til lærerige smageaftener i den fantastisk hyggelige vinkælder under vores butik i Skt. Ols Gade 13. Og der er flere medlemsfordele at hente; f.eks. får du som medlem af OSVR altid 15 % på hele sortimentet, fantastiske tilbud på nogle af verdens bedste vine, forkøbsret til eksklusive Winemaker's Dinners og meget, meget mere. Så meld dig gratis og uforpligtende ind i Otto Suenson Vinklub Roskilde ved at skrive en e-mail til roskilde@suenson.dk, ringe på telefon 46 37 19 74 eller spørge i butikken - og få lokale og internationale vinoplevelser for livet.

Lokation:
Otto Suenson
Skt. Ols Gade 13
4000 Roskilde
Dato: 5/7-2012
Tid: 18
Pris: 150 kr
Otto Suenson
Gentofte
www.suenson.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden