Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Steve Messinger gæster Roskilde

Mød en af San Francisco-områdets mest prominente vinmænd, Steve Messinger - grundlægger og ejer af Vinum Exports – når han tirsdag den 2. oktober ligger vejen forbi butikken i Skt. Ols Gade

Steve har tilbragt hele sit voksne liv i den californiske vinbranche, hvor han betragtes som lidt af en legende. Udover at være certificeret sommelier hos Court of Master Sommeliers og formand for ekspertkomiteen for Sonoma County Vintners Board of Directors, har han en lang karriere med stillinger som vicedirektør inden for både marketing og salg bag sig.
I 2007 grundlagde han så Vinum Exports; en konsulent- og investeringsvirksomhed, der hjælper californiske vinproducenter med at skabe, lede og udvikle deres eksportvirksomhed. Porteføljen omfatter en lang række velrenommerede californiske vinhuse, herunder to af vores nyeste agenturer; Siduri og Kenefick. Og derfor er det naturligvis oplagt, at han skænker op af og fortæller lidt om vinene fra netop disse leverandører, når han tirsdag den 2. oktober 2012 besøger Otto Suenson i Roskilde:

SIDURI WINES - SONOMA COUNTY
Chehalem Pinot Noir
Keefer Ranch Pinot Noir
Santa Lucia Highlands Pinot Noir

KENEFICK RANCH VINEYARD - NAPA VALLEY
Cabernet Franc Caitlin's Select
Cabernet Sauvignon Chris's Cuvee

Det er gratis at deltage i smagningen, så kom bare forbi i tidsrummet 16-ca. 18 og få som prikken over i’et 15 % rabat* på vinene. Adressen er som altid Skt. Ols Gade 13, 4000 Roskilde, og spørgsmål kan rettes til Flemming og Mikael i butikken (telefon +45 46 37 19 74 / e-mail roskilde@suenson.dk ).

*OBS: De 15 % rabat gælder kun vine fra Siduri og Kenefick og kun i forbindelse med ovennævnte arrangement tirsdag den 2. oktober 2012 klokken 16:00-18:00!

Lokation:
Otto Suenson
Skt. Ols Gade
4000 Roskilde
Dato: 2/9-2012
Tid: 16-18
Pris: Gratis
Otto Suenson
Gentofte
www.suenson.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden