Top Bourgognesmagning
The Wine Company har fornøjelsen af at invitere til en særdeles interessant Bourgognesmagning med vine fra nogle af de største personligheder i Côtes de Nuits delen af Bourgogne vores " goe gamle" Sylvie Esmonin fra Gevrey Chambertin og som noget nyt, de fantastiske Bourgogner fra hendes mand, Dominique Laurent, der laver nogle af de bedste negociant vine som kan opdrives i Bourgogne.
Vinene fra Sylvie Esmonin hører til de allerbedste i Gevrey Chambertin og hendes topvin, Gevrey Chambertin 1. Cru Clos St. Jacques har hvert år Grand Cru kvalitet (men ikke pris!). Til smagningen skal vi stifte bekendtskab med Sylvies fantastiske årgang 2007 vine.
Med sit unikke netværk og kendskab til Bourgognes bedste producenter lykkes det hvert år for Dominique Laurent at erhverve små eksklusive partier vin fra ekstremt gamle vinstokke. Disse vine lagres på ny eg og blandes følsomt til unikke produkter i Dominiques små kældre der er beliggende rundt i Nuits St. Georges by og omegn.
Vi fejrer hjemkomsten af disse dejlige vine med en stor smagning af 12 vine fra de to producenter. Smagningen foregår torsdag den 04. marts kl. 19 i Hellerup, hvor der vil være et særligt smagetilbud til de deltagende gæster.
Smageprogram (ret til ændringer forbeholdes:
Sylvie Esmonin:
Bourgogne Chardonnay 2007
Bourgogne Rouge Cuvée Sylvie 2007
Volnay 1. Cru Santenots 2007
Gevrey Chambertin Vieilles Vignes 2007
Gevrey Chambertin 1. Cru Clos St. Jacques 2007
Dominique Laurent:
Bourgogne No 1 2007
Morey St. Denis 1. Cru Clos Baulet 2006
Gevrey Chambertin Vieilles Vignes 2006
Chambolle Musigny Vieilles Vignes 2007
Vosne Romanee Vieilles Vignes 1. Cru Les Rouges 2007
Clos de la Roche Grand Cru Vieilles Vignes 2007
Mazis Chambertin Grand Cru Vieilles Vignes 2003
Sådan kommer du med:
Smagningen koster kun kr. 350,00/person og afholdes torsdag den 04. marts kl. 19,i Menighedshuset, Margrethevej 7B, 2900 Hellerup. Tilmelding foretages via e-mail thewinecompany@private.dk, telefon 22 24 68 82 samt fax 38 80 74 82. Sidste tilmeldingsfrist - der samtidig er sidste frist for afbud til smagningen - er tirsdag den 02. marts. Der er som sædvanlig kun et begrænset antal pladser til rådighed, og tilmeldingerne registreres efter " først til mølle" princippet.
link til arrangement