Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Winemakers Dinner med Miguel Torres hos Nimb Rotunden

Torres er udover Rødvin og Hvidvin et af de mest kendte vinord i verden. Og ikke uden grund – næsten uanset hvor man befinder sig i verden, er det altid muligt at få serveret eller at købe en flaske Torresvin.
Miguel Torres har siden Paris-smagningen i 1979, hvor husets Gran Coronas Black Label (i dag Mas la Plana) vandt i en blindsmagning med bl.a. Château Latour, været en legende og et benchmark for den internationale vinverden.
Hvad mange dog ikke ved, er, at Torres altid har været en af de største, hvis ikke den allerstørste miljøforkæmper indenfor vin – og meget nærliggende er husets valgsprog også ”Jo bedre vi passer på jorden, jo bedre bliver vores vine.” Miguel Torres kæmper en utrættelig kamp for bæredygtig produktion, der efter hans mening kan være med til at dæmme op mod de klimaforandringer, vi i øjeblikket oplever og også forventer i fremtiden.
Nu har du mulighed for selv at møde vinikonet, høre historierne bag vinene og ikke mindst smage dem sammen med en udsøgt menu, tilberedt af Nimbs dygtige kokke.


download brochure
link til arrangement

Lokation:
NIMB, Rotunden
Bernstorffsgade 5
1577 København V
Dato: 2/10-2012
Tid: 19-22
Pris: 1295 kr
H.J. Hansen Vin A/S
Odense C
www.hjhansen-vin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden