Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

CHAMPAGNEAKADEMIET ÅBNER

KÆRE ALLE,

Vi ved i har ventet længe, og nu efter lange forberedelser er vi endelig klar til, at slå dørene op for et univers af fantastiske boblende oplevelser. CHAMPAGNEAKADEMIET er åbnet!

Det fejrer vi ved, at invitere til åbningsreception og champagnesmagning lørdag den 15. december 2012 ml. kl. 13-16 i Galleri Oxholm på Ravnsborggade 5, 2200 København N.

På dagen ruller vi ud for vort fulde sortiment, og der vil således være mulighed for, at smage hele ni meget forskellige champagner på glas. Hver med sin unikke karaktér, defineret og fremelsket af druetype, terroir og vinbondens filosofi.

VI HJÆLPER DIG LIDT PÅ VEJ
Okay, ni champagner kan måske være lidt meget for nogen, så vi har på forhånd udvalgt fire vi synes du bare MÅ smage! Disse kan købes på en smagebillet til en særlig pris på DKK 135.-.

De tre første champagner er hver især domineret af én af de tre druetype, der bruges til champagne. Den sidste er en rosé-champagne, der er delvist lagret på egefad.

De fire vine viser noget af den diversitet ved champagne, som vi desværre så ofte bliver snydt for herhjemme, men som vi nu giver dig muligheden for at opleve. Der skal dog også følge en advarsel med - alle vore champagner er nemlig STÆRKT VANEDANNENDE!

De øvrige champagner kan alle købes pr. glas, ligesom du også vil kunne købe din nytårschampagne med hjem.

DE FEDE RAMMER
Champagnesmagningen afholdes i samarbejde med Galleri Oxholm der er et galleri for samtidskunst, beliggende i Ravnsborggade nr. 5, 6 og 8, i hjertet af Nørrebro. Galleriet repræsenterer og viser arbejder af etablerede og debuterende kunstnere med dansk og international oprindelse.

Vi glæder os meget til at se dig, og kunne byde velkommen til en eftermiddag rig på oplevelser med god smag.

Venligste hilsner

CHAMPAGNEAKADEMIET - oplevelser med god smag

Lokation:
Champagneakademiet
Ravnsborggade 5
2200 København N.
Dato: 15/12-2012
Tid: 13-16
Pris: 135 kr
Champagneakademiet
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden