Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Unikt glasseminar med Georg Riedel i Tivoli d. 7. november 2

Selv om Georg Riedel - verdens ukronede glaskonge - i år har overladt styringen af det verdenskendte glasfirma til sin søn Maximillian, insisterer han alligevel på at komme til Danmark en sidste gang for at forestå et af sine meget populære og utroligt lærerige seminarer.

Gennem de seneste har vi med stor succes selv afholdt en række glasseminarer over hele landet - men intet kan slå det at opleve "mesteren" selv live!

Med udgangspunkt i tre forskellige rødvinsglas vil Georg Riedel gennemgå glasudformningens betydning for vore duft- og smagssanser - og synes du umiddelbart, at det lyder kedeligt, er det, fordi du ikke har været med før. Vi lover en unik oplevelse, der nærmer sig trylleri. Og selvfølgelig får du de tre smageglas med hjem (Vinum XL, samlet værdi kr. 600,-) efter arrangementets afslutning!

Vi anbefaler hurtig tilmelding. Der er begrænset plads, og de få gange, Georg Riedel har afholdt seminaret her i Danmark, har vi måttet melde udsolgt.

LODTRÆKNING
Blandt alle deltagere trækkes der under seminaret lod om en MIELE OPVASKEMASKINE G 5220 SCU i stål til en værdi af kr. 8.495,-
link til arrangement

Lokation:
Lumbyesalen Tivoli
Tietgensgade
1600 Kbh V
Dato: 7/11-2013
Tid: 17-18:30
Pris: 300 kr
H.J. Hansen Vin A/S
Odense C
www.hjhansen-vin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden