Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Økologisk Vinsmagning

Kære vinven
Lørdag den 1.2 i tidsrummet 13 - 15, står Karsten, Bjørn og jeg klar til at byde på smagsprøver af vores økologiske vine fra vinbonden Centanni i Marche. Det sker i vores showroom på Green Square i hal 8, Strandlodsvej 11 B i hal 8, 2300 København S. Det er en ren oplevelsestur at finde fra hal 1 til hal 8.

Vi planlægger at lade vores gæster hjælpe os med at lukke vinene op. Centanni bruger glaspropper. En rigtig god metode, som bl.a. medfører at vinen ikke kan få "prop", ligesom den kan hold sig, hvis du kan lade den stå.

Vi starter med en herlig frisk spumante Passerina Spumante som er lavet efter champagnemetoden.

Dernæst skal vi smage, den gode "fiskefrikadellevin" Il Borgo DOC, Passarina DOCG som går rigtig godt til grillet fisk. salater og lette pastaretter, Pecorino DOGC, så er der ikke et øje tørt, for hvor den smager alene, eller sammen med skaldyr, salater, lyst kød og ost.

Mon ikke, vi også skal tage forskud på foråret, og smage vin rosé Profumo di Rosso. Vi har gemt nogle flasker. Nye kommer på hylderne til foråret, når de er klar hos Centanni.

Rødvine skal der også på bordet. Centanni har 2 rigtig gode rødvine, Rosso di Forca, som går rigtig godt til buffetér og kraftige vegetariske retter, og deres topvin Monte Floris som matcher store kødretter og kraftige oste.

Vi sørger også for en herlig italienske anti pasto, og så må vi se, hvad vi ellers kan finde på for at vores gæster får en dejlig oplevelse.

Vel mødt og ved du at du kommer, og har du evt. gæster med, hører vi gerne herom på forhånd.

Lokation:
Lysgaard Vine
Strandlodsvej 11 B
2300 København K
Dato: 1/2-2014
Tid: 13-15
Pris: Gratis
Lysgaard Vine
København K
www.lysgaardvine.com
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden