Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Test dine vinkundskaber

Kan du smage, hvor en vin kommer fra og på hvilken drue, den er lavet? Hvis bare du har en interesse for vin, har du nu mulighed for at teste dine vinkundskaber mod en professionel vinsmager. Det er lige meget, hvor meget vinerfaring du har - de første 20 tilmeldte er med i konkurrencen.

Deltagerne skal smage på 17 forskellige vine, og se om de kan smage sig frem til druesort, årgang og geografisk oprindelse (såsom Bourgogne, Alsace). Her får deltagerne nogle muligheder at vælge mellem, mens de professionelle vinsmagere må klare sig uden hjælp. Der vil være præmier til de deltagere, der får flest rigtige svar.

VINSKATTEKORTET
Vil du selv teste din vinviden uden at deltage i konkurrencen, er der også mulighed for det. Med et vinskattekort kan du selv gå på opdagelse i de 17 spændende vine, og se om du kan smage dig frem til druesort, årgang og geografi. I løbet af dette vineventyr vil du få tips til, hvordan du bedst smager dig frem til de forskellige hemmeligheder og særlige kendetegn, som vinene gemmer på.

Kom og vær med til en sjov og lærerig dag i druernes tegn.

Arrangementet finder sted i samarbejde med Vinslottet (vinslottet.nu), og er en del af madfestivalen Copenhagen Cooking Winter Edition 2014.

PRIS: Gratis for de 20, der skal dyste mod vinkenderne (først til mølle): billetto.dk/vinkonkurrence
Test din vinviden med et vinskattekort, kr. 100: billetto.dk/vinskattekort

link til arrangement

Lokation:
Bistro Huks Fluks
Gråbrødretorv 8
1154 København K
Dato: 8/2-2014
Tid: 15-17:30
Pris: 100 kr
Bistro Huks Fluks
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden