Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Housewarming vinsmagning party

Housewarming vinsmagning torsdag d. 15 maj fra kl. 18 i Cafe Monellies i København Vores vine har fundet et nyt hjem! Så det vil vi gerne fejre med alle jer der har gjort det muligt, med en vinsmagnings housewarming. Det er denne kommende torsdag fra kl. 18 hvor vi vil holde en “Aperitivo”, hvor i vil få mulighed for at smage alle vores vine i glas eller i flaske som nydes med venner.

Da det jo er en housewarming vil vinene være til meget venlige priser. Vin per glas starter fra 35 kr. Vinene kan også fås i flaske med en speciel discount på 15%. Der vil være italienske delikatesser til vinene.

Kom og vær med til Vinsmagningsfesten! Der vil være god musik, en dejlig atmosfære og masser af god vin at opdage og smage. Vi har rigtig mange nye produkter som er kommet hjem over de sidste par uger. Kom og prøv vores nye Prosecco, rosevine fra Provence, rødvine fra Provence og rosevine fra Chianti. Selvfølgelig vil klassikerne også være her, blandt andet vores fantastiske hvidvine fra Bourgogne og rødvine fra Cote de Nuits og Cotes de Beaune og derudover også vores boblende Champagner og vores lækre rødvine fra Spanien.

Vi håber at du kan komme! Tag dine venner med for at se vores nye hjem: Café Monellies på H.C. Ørstedsvej 38, kun få meter fra Forum metro station på Frederiksberg.

Tøv ikke med at sende en email til: annai@omnielsen.dk hvis i er mange der kommer som gruppe eller hvis i har nogle specielle ønsker for vores vinsmagning og housewarming!
link til arrangement

Lokation:
Cafe Monellies
H.C. Ørsted Vej 38
1879 FREDERIKSBERG C
Dato: 15/5-2014
Tid: 18-22
Pris: Gratis
OM Nielsen Vinimport
Vin
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden