Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

ROSEVIN OG CHOKOLADESMAGNING I KØBENHAVN

Rosevin og chokolade går hånd I hand. De er begge noget af det bedste I verden. Og det bedste af det hele er, at når vin og chokolade bliver parret, smager det fantastisk. Denne gang ændrer vi lidt ved vores vanlige vin- og chokoladesmagning. Det bliver en speciel forårs smagning, limited edition. Denne gang er det rosevine! Vi har en masse nye vine, der venter på at blive opdaget. Vi har samarbejdet med vores favorit chocolatier, Chokolade Hex, på at få den perfekte parring mellem vin og chokolade.

Vinsmagningen foregår torsdag d. 27 maj fra kl. 18.30 på Café Monellies. Adressen er H.C. Ørsteds Vej 38 på Frederiksberg. Hvis vejret er godt holdes smagningen udendørs på terassen! Ellers holdes smagningen I den hyggelige kælder. Der er kun 24 pladser ledige så tilmeld dig snarest. For at tilmelde sig RSVP via email til: annai@omnielsen.dk

Vi arbejder stadig på de chokolader, vi skal smage. Det er svært at vælge men, vi kan forsikre dig om at der vil være 7 vine til 7 chokolader. Her er en forsmag på vinene: Rose Champagne (lækker og boblende), Rose Prosecco (fuld af jordbær), 3 nye rosevine fra Provence, Frankrig (en af dem med glasprop!), en rosevin fra Chianti (den ankommer til kælderen næste uge). Så, vi lover at dette bliver en meget interessant smagning for kun 250 kr!
link til arrangement

Lokation:
Cafe Monellies
H. C. Ørsteds Vej 38
1879 Frederiksberg C
Dato: 27/5-2014
Tid: 18:30-20:30
Pris: 250 kr
OM Nielsen Vinimport
Vin
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden