Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Hvidvin Rosevin og osteparring

Vin og ost går hånd i hånd men det bliver sagt at rødvin kan være for meget for ost. Vi siger: vi må prøve det for at se om det er sandt. Derfor vil vi invitere dig til en hvidvin, rosevin og osteparring. Vi skal smage forskellige hvidvine og rosevine og så selvfølgelig ost som passer til vinene.

Vi vil starte med vores “palate opener” Prosecco Spumante Brut by San Venanzio parret med mozzeralla, derefter fortsætter vi med en blød Muscadet Vielles Vignes by Domaine la Foliette parret med Comte ost. Vi følger efter med Macon Charney by Domaine Larochette Manciat, en af de bedste Chardonnays i Bourgogne, parret med Camenbert. Efterfølgende er det rosevinene startende med Ros Seduction by Domaine La Sangliere, i Cote de Provence, parret med gedeost.Vi afslutter smagningen med en fantastisk rose vin med en uforlignelig elegance Rose Prestige by Domaine La Sangliere parret med Gouda ost.

Dette er en smagning hvor vi sidder ned og lærer hvordan vi skal smage på vin og ost sammen. Du vil få en alle vine og oste forklaret som du smager!

Cafe Monellies er åben efter som vinbar efter smagningen hvis du har lyst til et ekstra glas vin.

Der er kun 24 pladser ledige – book din plads ved at sende en email til annai@omnielsen.dk

link til arrangement

Lokation:
Cafe Monellies
H.C. Ørsteds Vej 38
1879 Frederiksberg C
Dato: 13/6-2014
Tid: 18:30-21
Pris: 300 kr
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden