Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Vinlig rundvisning på Assistens kirkegård

Fredag d. 27. om aftenen, arrangeres en inspirerende og fornøjelig rundtur på Assistens kirkegård, hvor vi besøger de vinglade grave (plus lidt ekstra) og derefter nyder vine fra de samme store slotte og vingårde, som de afdøde nævner i forskellige dagbøger m.m.

F.eks skal vi i forbindelse med filosoffen Søren Kierkegaard smage et glas af en af de helt store Grand Cru Margaux vine. H.C. Andersen skriver om Graves og mange andre fine vine i sine dagbøger og en ulykkelig ung dame bindes sammen med ædle boblende dråber, som sables og nydes ved hendes gravsted. Jens Jørgen Thorsen var kendt skummetmælksdrikker, men han havde osse sine vinfavoritter.

Efter rundvisning af Assistens-ekspert Dorte-Maria, går vi til VinBaren i Stefansgade og nyder vinene, som alle har relation til de besøgte gravsteder.
I alt smager du 5 solide vine fra store producenter, incl. Champagnen.

Vinene ville normalt koste fra 300-400 kr. pr. flaske og enkelte helt op til 1000 kr. på internationale vinauktioner. Så der er garanti for "value for money"

Arrangementet slutter 22.00. Du kan melde dig alene, eller sammen med 1 eller flere venner og vi sørger naturligvis for, at I kommer til at sidde sammen, ved vort lange højbord.

Der kan maximalt deltage 25 og der tages forbehold for dårligt vejr. (Så returneres billetten naturligvis via Billetto)

Mødestedet: Kapelvej 4, 2200 København N
link til arrangement

Lokation:
VI9-Opbevaringsforeningen
Stefansgade 9
2200 København N
Dato: 27/6-2014
Tid: 19-22
Pris: 249 kr
VI9-Opbevaringsforeningen
vinbunker.dk
København N
www.vi9.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden