Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Champagne og Caviar middag i Kong Hans Kælder

Mandag den 8. november mødes pirrende bobler fra mousserende vine med sarte, salte, smukt funklende perler af rogn i København. Vi har sat Charles Philipponnat fra det prestigefyldte Champagnehus Philipponnat og Jacob Rossini fra det innovative danske caviarhus Rossini i stævne, og vi har givet Thomas Rode frie hænder til at skabe en menu som får caviar og champagne til at gå op i en højere enhed.
Vi indleder med lidt snacks og de første bobler, mens Jacob fortæller om det spændende caviar eventyr, han er midt i, og herefter følger 6 forskellige retter tilberedt eller krydret med 6 forskellige typer caviar, samt blandt andet blomkål, østers lardons, foie gras, okse carpaccio, muslinger, søtunge og hvid chokolade. De forskellige retter ledsages naturligvis af 6 forskellige Champagner, som kommenteres af Charles Philipponnat. Bagefter slutter vi med kaffe med dertil hørende petits fours.
link til arrangement

Lokation:
Kong Hans Kælder
Vingaardsstræde 6
1070 København K.
Dato: 8/11-2010
Tid: 19-23
Pris: 2225 kr
Løgismose Vin
København K.
www.loegismose.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden