Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Winemakers Dinner med en eksklusiv menu og store Bourgognevi

Winemakers Dinner med flere af de helt store 1. Cru og Grand Cru
Bourgognevine fra anerkendte topproducenter til en eksklusiv menu
på Fyns nye Gourmet restaurant.

MENU & VINE

Stegte Jomfruhummere med rødbeder, peberrod og rugknæk.
Henri Boillot - Meursault 1. Cru “Les Genevriéres” 2008

Bagt torsk fra storebælt med jordskokker, bløde løg,
karse og muslingesauce.
Henri Boillot - Puligny-Montrachet 1. Cru ”Clos de la Mouchere” 2008

Kalveculotte med syltede gulerødder, saltbagt selleri, sauce med estragon og citrongræs.
Charlopin-Parizot - Echezeaux Grand Cru 2008

Oste fra gårdene med behørig garniture.
Charlopin-Parizot - Mazis Chambertin Grand Cru 2008

Honningkage med kondenseret mælk og kamille.
Domaine Cauhapé - Sympnonie de Novembre 2004

link til arrangement

Lokation:
Restaurant Lieffroy
Skræddergyden 34
5800 Nyborg
Dato: 26/2-2011
Tid: 19
Pris: 1495 kr
Fionia Vin
Odense SØ
www.fioniavin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden