Winemakers Dinner med en eksklusiv menu og store Bourgognevi
Winemakers Dinner med flere af de helt store 1. Cru og Grand Cru
Bourgognevine fra anerkendte topproducenter til en eksklusiv menu
på Fyns nye Gourmet restaurant.
MENU & VINE
Stegte Jomfruhummere med rødbeder, peberrod og rugknæk.
Henri Boillot - Meursault 1. Cru Les Genevriéres 2008
Bagt torsk fra storebælt med jordskokker, bløde løg,
karse og muslingesauce.
Henri Boillot - Puligny-Montrachet 1. Cru Clos de la Mouchere 2008
Kalveculotte med syltede gulerødder, saltbagt selleri, sauce med estragon og citrongræs.
Charlopin-Parizot - Echezeaux Grand Cru 2008
Oste fra gårdene med behørig garniture.
Charlopin-Parizot - Mazis Chambertin Grand Cru 2008
Honningkage med kondenseret mælk og kamille.
Domaine Cauhapé - Sympnonie de Novembre 2004
link til arrangement