Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Parxet

Parxet blev etableret i 1920 i Tiana, en lille by beliggende få kilometer nord for Barcelona, og producerer både cava, hvidvin og rødvin. Café Bomhuset anvender hovedsageligt økologiske og biodynamiske produkter og har til denne aften sammensat en lækker menu bestående af 4 retter, der passer til vinene fra Parxet.

Menu (kan også ses inedenstående pdf)

Parxet Cava Brut
Klipfisk mousse med piquillo & snekrabbe salat med pink grape
---
Austum Blanco 2009
Marqués de Alella Pansa Blanca 2009
Enebærrøget laks med rygeostcreme & rugbrødskrymmel
---
Austum Tinto 2008
Tionio Crianza 2005
Brassieret kalv med rødvinsglace & rosmarin kartoffel
---
Parxet Cava Cuvée Dessert Rosé
Frisk frugt med vanilje-mascarpone creme

download brochure

Lokation:
Café Bomhuset, Skovriderkroen
Strandvejen 235
2920 Charlottenlund
Dato: 2/3-2011
Tid: 18:30
Pris: 495 kr
Laudrup Vin og Gastronomi
Skovlunde
www.laudrup.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden