Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Spanske vine fra 4 topproducenter

og en "Mini-vinsmagning" mellem 2 af producenterne.

MENU & VINE

Appetizer:
Overraskelse !
Mestres - "Coupage Fionia" Cava Brut Nature

Forret:
Agurkesuppe med korianderskum & pocherede østers
Mestres - "Visol" Cava Brut Nature

Mellemret:
Linseterrine med ristet feta og tomatsorbet
Bodegas Castejón - Viñardul Reserva 2006

Mund frisker: Cavasorbet med kværnet rosa peber

Hovedret:
Unghane, jomfruhummer & lufttørret skinke
Bodegas Langa - Reyes de Aragon Crianza, Garnache/Cab. Sauvignon 2002
& Bodegas Fariña - Candelero Barrica 2006

Ost:
Oste med sødt og knas
Bodegas Langa - Reyes de Aragon Reserva, Garnacha/Merlot 2000
& Bodegas Fariña - Candelero Finest Oak Crianza 2002

Lokation:
Brasseriet Klitgaard
Gravene
5000 Odense C
Dato: 24/2-2010
Tid: 19
Pris: 495 kr
Fionia Vin
Odense SØ
www.fioniavin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden