Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Compagniets gourmetaften

Vi må indrømme, at det ikke lykkedes at finde en passende vin til varm kærnemælkssuppe med rosiner, så denne ret har vi set bort fra. Der er dog stadig noget at lade sig inspirere af i det klassiske danske køkken selvom vi også har udelukket hakkebøf med spejlæg. Til september menuen har vi valgt nedenstående, som indbefatter lidt af det "vilde" selvom hverken dådyr eller fasan er i blandt. Men vi tror godt vi love en rigtig god smagsoplevelse såvel på tallerkenen som i glasset.

Vores efterårsmenu ser således ud:

Velkomstdrink med appetizere

Tre variationer af ål + dild, kartoffel og brød
Gruenspiel 2004 fra Dom. Marcel Deiss i Alsace

Perlehøne og jomfruhummer + Karl Johan svampe
Chambolle Musigny 1. Cru Les Sentiers 2005
fra Dom. Marchand Fréres i Bourgogne

Skipperlabskovs på kalvekæber
Cuvée Jaubert 2004 fra Dom. La Casenove i Roussillon

Farseret vildsvinebov + "brændende kærlighed" og skorzonérødder
Barbaresco Galina 2004 fra Piero Busso i Neive i Piemonte

Kiksekage, vanilleis og rødgrød
Marzemino 2006 fra Zanovello i Colli Euganei, Veneto

Mad og vin koster kr. 695,00 pr. kuvert

Tilmelding til denne dejlige aften i september sker ved henvendelse til Helge (56 16 77 22) eller Flemming (56 16 79 07) eller info@compagniet.dk Husk at det er "først til mølle o.s.v.", der gælder, så jo tidligere tilmelding desto større chance for at være med til dette kulinariske ridt gennem tid og en sublim vinsmagning.

Compagniet
God vin – en smagssag

link til arrangement

Lokation:
Compagniet
Åsvej 3
2680 Solrød Strand
Dato: 17/9-2011
Tid: 18:30
Pris: 695 kr
Compagniet
Solrød Strand
www.compagniet.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden