Winemakers Dinner med Bodegas Resaltes på Rungstedgaard
I samarbejde med Rungstedgaard inviterer Dalgaard til Winemakers Dinner. Vi serverer en delikat 3-retters gourmet-menu samt en perlerække af vine fra Bodegas Resalte. Arrangementet foregår i en af Rungstedgaards smukke nyrestaurerede saloner, hvor vi vil blive trakteret ved lange borde.
Fra Vinhuset Bodegas Resalte kommer Laurence Colson, som vil fortælle om deres fantastiske vine fra Ribera del Duero i Spanien. Vinhuset har de seneste år høstet store roser blandt de internationale vinanmeldere.
AFTENENS MENU:
Kaninroulade på persillerødder og pastinak, spinat, perleløg, gammel balsamico og ærteskud
2007 Resalte Vendimia (Best Buy i Wine and Spirits)
2006 Peña Real Crianza
Lammeryg, pommes fondant, hvidløgsglace, puré af rødbede, rodfrugter og sort trøffel
2005 Resalte Crianza (94 pts i Wine Spectator Bedste spanske vin på Wine Spectator Top 100 i 2010)
2003 Peña Real Reserva
Brillat de Savarin, Vesterhavsost og klassisk roguefort med figenbrød og karamelliserede figner.
2004 Resalte Reserva (94 pts i Wine Spectator)
2000 Gran Resalte (94 pts i Wine Spectator)
link til arrangement