Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

WMD med Peter Work på Bella Skye

Der er lagt op til en inspirerende aften med ”amagerikanske” smagsoplevelser i eksklusive rammer, når Peter Work – århusianeren bag USAs første certificeret økologiske vinhus, Ampelos Cellars i Californien – onsdag den 9. maj besøger 1. sal på Bella Sky; det iøjefaldende hotel på det gamle Amager Fælled

Så læn dig tilbage og nyd en udsøgt 5-retters middag - hvor de nordiske smagsnuancer er perfekt afstemt til at komplimentere de skønne californiske vine - og lad dig underholde og inspirere, når Peter fortæller om vinen i glasset, kohorn og krystaller og hvordan man går fra at være IT-direktør for Disney til biodynamisk vinbonde.

Det koster 995,- at deltage i arrangementet, der afholdes onsdag den 9. maj 2012 klokken 18:30 på The Balcony; Bella Sky Comwells gourmetrestaurant – og for bare 500,- ekstra får du oven i købet en overnatning inkl. stor morgenmadsbuffet på det særdeles lækre og arkitektonisk imponerende Amager-hotel, der i øvrigt også er nordens største.

Der er et stærkt begrænset antal pladser og billetterne sælges efter ”først til mølle”-princippet, så skynd dig at reservere ved henvendelse til The Balcony Restaurant på restaurant@bellasky.dk.

Læs mere om hotellet på nedenstående link
link til arrangement

Lokation:
The Balcony, Bella Sky
Center Boulevard 5
2300 Kbh S
Dato: 9/5-2012
Tid: 18:30
Pris: 995 kr
Otto Suenson
Gentofte
www.suenson.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden