Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Ampelos-WMD på Nørlunds Gæstebud

Besøg Nørlunds Gæstebud i Nørager til en udsøgt vinmiddag med god mad, god vin og gode historier i romantiske rammer

Der er lagt op til en helt speciel aften, når Peter Work – manden bag USA's første certificerede økologiske vinhus, Ampelos Cellars – fredag den 11. maj besøger sit fædrene Jylland, nærmere bestemt Nørlunds Gæstebud i Nørager, til en udsøgt vinmiddag.

”Vi er stolte over, at det er lykkedes os, at få Peter Work til at besøge os. Det er sket i tæt samarbejde med Otto Suensons vinhandel i København,” fortæller indehaver Martin Knudsen.

Aftenen starter med et dejligt glas Rosé of Syrah efterfulgt af en lækker 4-retters menu, der nøje er tilpasset fire forskellige Ampelos-vine, inden der som prikken over i’et bydes på kaffe og sødt.

”Vi glæder os meget til at byde på dette helt specielle arrangement”, slutter Martin Knudsen.

Så læn dig tilbage, nyd den gode mad, de gode vine og det gode selskab og lad dig inspirere, når Peter fortæller om livet som dansk vinbonde i Californien.

Det koster 795 kr. pr. person at deltage i arrangementet, der afholdes fredag den 11. maj 2012 klokken 18:30- på Nørlunds Gæstebud (Roldvej 142, 9610 Nørager). Billetter kan købes ved henvendelse til Martin Knudsen på telefon 61 11 27 27 eller på e-mail kok@casakaatrup.dk.

Lokation:
Nørlunds Gæstebud
Roldvej 142
9610 Nørager
Dato: 11/5-2012
Tid: 18:30
Pris: 795 kr
Otto Suenson
Gentofte
www.suenson.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden