BARONE RICASOLI
En af Københavns absolut bedste italienske restauranter, Il Gallo Nero, åbnede i 2004 tæt på Rundetårn. Køkkenchefen Michele Moretti (tidligere Era Ora) står for det ærlige, italienske køkken med stor fokus på høj kvalitet.
Alessandro Raise, som er eksportchef for Barone Ricasoli vil fortælle om de flotte vine. Barone Ricasoli er Italiens ældste vinfirma fra 1141 og verdens 3. ældste. Slottet Castello di Brolio og vinfirmaet Barone Ricasoli er i dag ejet af den 31. baron i rækkefølgen, Francesco Ricasoli.
Alle de vine vi skal smage er produceret under kyndig ledelse af en af verdens dygtigste ønologer, Carlo Ferrini. Han er adskillige gange kåret som bedste winemaker i Italien og verden af bla. Gambero Rosso og Wine Enthusiast.
Til dette arrangement har køkkenchefen kreeret en spændende 4 retters menu som passer til de fine vine.
Bemærk at der er et begrænset antal pladser i restauranten.
Vi skal smage følgende vine:
Albia Rosé Toscana IGT
Torricella Tocana IGT (hvid)
Rocca Guicciarda Chianti Classico DOCG Riserva
Brolio Chianti Classico DOCG
Casalferro Toscana IGT
Castello di Brolio Chianti Classico DOCG
Granello Toscana IGT
Til dette arrangement har køkkenchefen kreeret en spændende 4 retters menu, som passer til de fine vine.
Køb billet via nedenstående link
link til arrangement