Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Enten / Eller


En spændende og velsmagende aften i Compagniet

Temaet ”Enten / Eller” præsenterede vi til vores første gourmetaften i 2004.

Vi anretter små serveringer og hælder lidt mindre i glasset end til de
traditionelle gourmetaftener. Til gengæld vil vi servere to forskellige vine til hver ret – deraf temaet ”Enten / Eller”. Lidt mindre af det hele men samme høje kvalitet og engagement – og så til en meget favorabel pris.

Vores ”Enten / Eller” menu ser således ud:

Fiskeragout på spinatblinis
Langhe Bianco 2010 fra Piero Busso, Piemonte
Bourgogne Grand Ordinaire fra Marchand Fréres, Bourgogne

Skiver af svampefarseret perlehønebryst
Pinot Gris 2007 fra Marcel Deiss i Alsace
Bourgogne Rouge Vieille Vignes 2010 fra Marchand Fréres, Bourgogne

Terrine af gris, and, pistacienødder m.m.
Barbera d´Alba “Valletta” 2009 fra Claudio Alario, Piemonte
Brunello di Montalcino 2006 fra Collemattoni I Toscana

Pølser af kalvehaler med selleripurée
Carmelo Rodero ”Reserva” 2007 fra Bodegas Rodero, Ribera del Duero
Cuvée Commandant François Jaubert 2004 fra La Casenove, Roussillon

Tarte Tatin
Brumaire ”Novembre” 2007 fra Alain Brumont, Gascogne
Fior D´Arancio Passito 2007 fra Franco Zanovello, Colli Euganei, Veneto

Tilmelding til denne dejlige aften sker ved henvendelse til Helge (56 16 77 22) eller Flemming (56 16 79 07) eller info@compagniet.dk Husk at det er ”først til mølle o.s.v.”, der gælder, så jo tidligere tilmelding desto større chance er der for at være med til dette kulinariske og vinøse ridt en lørdag i september.

Kærlig hilsen
Helge og Flemming
Compagniet
God vin – en smagssag

link til arrangement

Lokation:
Compagniet
Åsvej 3
2680 Solrød Strand
Dato: 29/9-2012
Tid: 19
Pris: 400 kr
Compagniet
Solrød Strand
www.compagniet.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden