Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Moderne sydfranske traditionalister skænker nye tanker I vin

Moderne sydfranske traditionalister skænker nye tanker I vinglasset på Restaurant Le Basilic www.le-basilic.dk i samarbejde med Marc Polo fra Sydfranske Vine www.sydfranskevine.dk specialist i vine fra Roussillon. Laurent de Besombes Singla fra Domaine Singla www.domainesingla.com i Roussillon området er på besøg. Han vil guide os gennem fremtiden i de historiske økologiske vine! Køkkenchef Sébastien Jacques følger op med en smagsfyldt gastronomisk 5-retters menu som sammenspil til Domaine Singla´s vine.

Menu
Foie gras med dadler og sprøde sesamfrø
Foie gras, dates, tuile aux sésames
Heritage du Temps A.O.C Rivesaltes Ambré 2004

Sprøde ruller af aubergine og chorizo med estragon sovs
Croustillant d’aubergine et chorizo, condiment estragon.
Bressol 2008

Lammeculotte og courgette cannelloni med gedeost, oliven og soltørrede tomater
Cullotte d’agneau, cannelloni de courgette avec chèvre, olive et tomates séchées.
Crinyane 2006

Ostetallerken
Assortiment de fromage.
Les 4 Vents 2010

Valrhona chokolade ganache med hjemmelavede vanilje is og kirsebær sorbet
Ganache, glace vanille, granité cerise.
Heritage du Temps A.O.C Rivesaltes Tuilé 3 ans d´Ages

tilmelding skal ske senest tirsdag d. 18. september til Restaurant Le Basilic på tlf. 33 31 83 05.

Lokation:
Restaurant Le Basilic
Gasværksvej 5
1656 Kbh. V
Dato: 20/9-2012
Tid: 19
Pris: 495 kr
c@l
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden