Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Eksklusiv Bourgogneaften Falsled Kro

Eksklusiv Bourgogneaften med store vine fra Henri Boillot, Rossignol-Trapet, Sigaut og Bouzereau-Gruere på Restaurant Falsled Kro

MENU & VINE

Aperitif
Legras Champagne Grand Cru - Saint Vincent 1996 i Magnum

Letrøget torsk med frikasse af kammuslinger og havesyresauce
Bouzereau Gruere - Chassagne Montrachet "Les Blanchots Dessous" 2009

Hummer consomme med jordskokker, hummer ravioli og saltede citroner
Henri Boillot - Batard Montrachet Grand Cru 2008

Vagtelkotelet med foie gras, spidskål og sky med morkel og tyttebær
Sigaut - Chambolles Musigny 1. Cru "Les Sentieres" 2010

Kalvemørbrad med morkel, rørhatte og bagte løg
Rossignol Trapet - Chambertin Grand Cru 2009

5 oste fra Bourgogne med deres garniture
Gerard Tremblay - Chablis Grand Cru Vaudesir 2009

Pæretærte a la Falsled Kro med jernurt is
Suduiraut - Sauternes 2006

Kuvertpris 1.995,- DKK

Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.

I forbindelse med arrangementet kan der bestilles værelser med 30 % rabat
ved direkte henvendelse til Falsled Kro på Tlf. 62 68 11 11

link til arrangement

Lokation:
Restaurant Falsled Kro
Assensvej 513 Falsled
5642 Millinge
Dato: 25/3-2013
Tid: 19
Pris: 1995 kr
Fionia Vin
Odense SØ
www.fioniavin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden