Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Dansk-græsk farm-to-table vinsmagningsaften

Torsdag den 8. Maj har du mulighed for at være med til en helt special farm-to-table vinsmagningsaften.

Chef Georgios Baltzis, fra Grantoftegaard, vil kreere græsk-inspirerede delikatesser lavet med de fineste økologiske ingredienser og råvarer fra Grantoftegaard's egen produktion. Hertil vil Maria Tsalapati, fra Oinofilia, servere matching vine fra de mindre og natur-økologiske vingårde i Grækenland ikke før importeret til Danmark.

Georgios og Maria vil fortælle om vin fra Grækenland og hvordan de passer til mad med middelhavsk nuance lavet på lokale råvarer.

Denne aften vil finde sted i de landlige grønne rammer på Grantoftegaard. Vi vil starte arrangementet kl. 18:00 med et glas Méthode Champenoise bobler i gårdhaven, hvor der vil blive fortalt kort om filosofien bag Grantoftegaard. Dernæst vil vi rykke indenfor til en hyggelig aften med spændende mad og vin. Vi vil runde aften af ca. kl. 21:00.

Menuen og vinen valgt specifikt for denne aften vil blive publiceret her indenfor de næste dage. Men vi kan allerede ny røbe der vil blive masser af lækkerier og alt i alt 6 unikke Græske vine at smage.

Reserver din plads ved at sende en email til info@oinofilia.com med oplysning om antal ønskede pladser, navne på deltager(e) samt et mobilnummer. Da der er begrænsede pladser, anbefaler vi at du tilmelder dig hurtigst muligt. Tilmeldingen er bindende efter modtagelse.

Velmødt!

Varme hilsener,
Grantoftegaard & Oinofilia
link til arrangement

Lokation:
Grantoftegaard
Pederstrup
2750 Ballerup
Dato: 8/5-2014
Tid: 18-21
Pris: 350 kr
OINOFILIA
Specialty Import of Greek Boutique Wine
Kbh N
www.oinofilia.com
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden