Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Bistro Bohème: Craggy Range New Zealand winemaker

Craggy Range er den eneste vingård i New Zealand der er specialiseret i produktion af enkeltmarksvine. Det begyndte i 1997 med to familier, der delte den samme drøm; at udvælge og købe de bedste vinmarker i landet og beplante dem med den druesort, der er bedst egnet til det enkelte terroir. Målsætningen var og er at lave enkeltmarksvine der kan konkurrere med de bedste i verden, og som mere end noget andet er et udtryk for deres oprindelse. I spidsen for Craggy Range og de 2 familier er forretningsmanden Terry Peabody, og vinspecialisten Steve Smith. Steve blev i 1996 som den første vinavler i verden, Master of Wine, vinbranchens højeste uddannelse. Samme år blev Steve af Decanter Magazine beskrevet som en af de 50 mest indflydelsesrige personer i vinverdenen ved indgangen til det nye årtusinde. Craggy Range råder over vinmarker i alle landets vigtigste vinregioner; Hawkes Bay, Martinborough, Marlborough, Nelson, Central Otago, Waitaki Valley. Kendetegnet for alle vinene er elegance, balance og struktur. Bistro Bohème - klassisk når det er bedst

Grundstenen bag Bistro Bohèmes succes er kok og ejer Per Thøstesen (som også har været kok for fodboldlandsholdet) samt et passioneret og professionelt personale, som stræber efter at give gæsten en god oplevelse, og som har lysten til at forbedre egne evner. I tråd med dette er køkkenets profil klassiske franske retter tilført nyt liv og energi, her vægtes især at maden tilberedes helt fra bunden, og retter som ellers er lagt i glemmebogen fornyes men uden at miste sit særpræg.

Aperitif & velkomst
2014 Craggy Range Sauvignon Blanc Te Muna Road Martinborough

1. ret
2014 Craggy Range Sauvignon Blanc Te Muna Road Martinborough
Krabbe rørt med dild/lime mayonnaise, lagt med guacomole & syltede tomater


2. ret
2013 Craggy Range Pinot Noir Te Muna Road Martinborough
2012 Craggy Range Pinot Noir Te Muna Road Martinborough
Kanin rilette serveret med syltet grønne asparges

3. ret
2011 Craggy Range Te Kahu Gimblett Gravels Hawkes Bay
2010 Craggy Range Te Kahu Gimblett Gravels Hawkes Bay
Helstegt vagtel serveret med bagt tomat og persille smør

4. ret
2011 Craggy Range Le Sol Syrah Gimblett Gravels Hawkes Bay
Medaljon af oksemørbrad serveret med ærter francaise & sauce marchand

5. ret
2014 Craggy Range Chardonnay Kidnappers Vineyard Hawkes Bay
Comte lagret i 48 måneder serveret med knækbrød & trøffelhonning

Vigtigt: Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.

NB! Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet. NB! Billetter fremsendes pr. mail i PDF, du skal selv printe.
link til arrangement

Lokation:
Restaurant Bohème
Esplanaden 8
1263 København K
Dato: 11/6-2015
Tid: 19-22
Pris: 900 kr
Philipson Wine
Kokkedal
www.philipsonwine.com
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden