Trøffelaften på Restaurant Bøf og Ost
Kære vinven,
The Wine Company har traditionen tro fornøjelsen af at invitere dig til en udsøgt Gourmetaften med den sorte vintertrøffel som gennemgående tema. Trøffelaftenen afholdes som altid på Restaurant Bøf & Ost, Gråbrødretorv i København.
Den sorte vintertrøffel er en af gastronomiens mest sjældne og værdsatte ingredienser (og en af de dyreste !), så det siger sig selv, at disse trøffelaftener er meget populære og hurtigt bliver udsolgt. Til vores trøffelaftener hjemtager vi som vanligt nyopgravede friske sorte vintertrøfler direkte fra "trøffelhovedstaden" Alba i Piemonte i Norditalien.
Vi har i samarbejde med Restaurant Bøf & Ost udarbejdet nedenstående 4-retters trøffelmenu med ledsagelse af udsøgte vine fra vores sortiment (ret til ændringer forbeholdes):
Trøffel menu
Velkomst:
Manciat-Poncet, Cremant de Bourgogne Brut NV, Frankrig
Forret:
Fine skiver af marineret torsk serveret med saltbagt selleri, sprød bayonneskinke, trøffelpuré og brunet dildsmør.
Vin: Weingut Kranz, Riesling Trocken, Pfalz 2013, Tyskland
Hovedret:
Vildsvine filet serveret med trøffelkartoffelmos, sort trøffel og æble-trøffelsky
Vine: Château Guiot, Cuvée NUMA, Costieres de Nimes 2013, Frankrig & Chakana Estate Syrah 2013, Argentina
Ost:
Trøffelfarceret Marquis rødkit, Comté, Roquefort
Vin: Slent Farms, AYAMA Leopard Spot Red, Western Cape 2013, Sydafrika
Dessert:
Chokolade fondant, sød trøffel is og havtorn coulis
Vin: DOW's 10 Years Tawny, Portugal
Te/kaffe
Der rives sorte trøfler over forret og hovedret
Se mere og køb billet via nedenstående link:
link til arrangement