J. Faiveley - Bourgogne
Velkomstdrink
Kir Cardinal
***
Bagt gedde med ramsløg
serveres med linser, friske aspargeshoveder
og søde løg på en grøn coulisse af agurk og smuld
samt en brunet emulsion med fennikelfrø
2008 Macon Village
***
Snegle i majs
Serveret på blød frisk kål med maltchips
og urter fra skoven
2006 Chassagne Montrachet
***
Charolaisfilet
3 serveringer af kartoffel, grillet, glaseret porrer
med frisk timian samt sprødt på toppen, Fond Brune
2007 Mercurey Monopole Clos Des Myglands
***
Oeuf Murette
Pocheret æg på en sprød crouton med
ristede champignoner og små chalotteløg
2007 Beaune Clos de L´Ecu 1. Cru
***
En stor palette af Bourgogneoste
m. dansk garniture og friskbagt brød
2007 Gevrey Chambertin Les Cazetiers 1. Cru
***
Kaffe,te og sødt
Tilmelding skal ske på tlf. 66121177 eller
til postmaster@skov-bakken.dk