Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

J. Faiveley - Bourgogne

Velkomstdrink
Kir Cardinal

***

Bagt gedde med ramsløg
serveres med linser, friske aspargeshoveder
og søde løg på en grøn coulisse af agurk og smuld
samt en brunet emulsion med fennikelfrø
2008 Macon Village

***

Snegle i majs
Serveret på blød frisk kål med maltchips
og urter fra skoven
2006 Chassagne Montrachet

***

Charolaisfilet
3 serveringer af kartoffel, grillet, glaseret porrer
med frisk timian samt sprødt på toppen, Fond Brune
2007 Mercurey Monopole Clos Des Myglands

***

Oeuf Murette
Pocheret æg på en sprød crouton med
ristede champignoner og små chalotteløg
2007 Beaune Clos de L´Ecu 1. Cru

***

En stor palette af Bourgogneoste
m. dansk garniture og friskbagt brød
2007 Gevrey Chambertin Les Cazetiers 1. Cru

***

Kaffe,te og sødt


Tilmelding skal ske på tlf. 66121177 eller
til postmaster@skov-bakken.dk

Lokation:
Restaurant Skovbakken
Sdr. Boulevard 314
5000 Odense C
Dato: 19/5-2010
Tid: 18:30
Pris: 995 kr
Sigurd Müller Vinhandel
set af aov
Aalborg
www.smv.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden