Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinfestival

Nordsjællands Gourmet- og Vinfestival

The Wine Company ApS har fornøjelsen af at åbne dørene for den 1. udgave af Nordsjællands Gourmet- og Vinfestival, der afholdes lørdag den 17. april 2010. Festivalen afholdes i de hyggelige lokaler i Støberihallen i Hillerød. (www.stoeberihallen.dk).

Omdrejningspunktet er først og fremmest at præsentere det spændende udvalg af vine og delikatesser, som findes hos de nordsjællandske vinimportører, vinforretninger og vingårde og specialhandlende af eksempelvis ost, brød, chokolade, olier og meget mere. Vi forventer at op imod 300 entusiastiske mad- og vinelskere fra både Nordsjælland og Sydsverige vil besøge festivalen.

Festivalen er en mulighed for dig at smage dig igennem det flotte udbud af vine og delikatesser, som er på markedet i det nordsjællandske. Det er naturligvis muligt at købe de vine og delikatesser, der kan smages.

For at skabe særlig opmærksomhed om udbuddet af god vin i Nordsjælland gennemføres en publikumskåring af festivalens bedste hvide og røde vin (diplomer overrækkes ved festivalen).

Her på siden kan du læse om alle de praktiske forhold omkring festivalen, udstillerne og muligheden for at købe billetter.
Entrébilletten gælder for hele dagen og ikke kun en 2-3 timers smageperioden. Hermed sikrer vi at gæsterne får tid til at danne sig et bredt overblik over de mange vine.
link til arrangement

Lokation:
Støberihallen
Nordstensvej 1
3400 Hillerød
Dato: 17/4-2010
Tid: 12-16
Pris: 200 kr
The Wine Company ApS
Herlev
Herlev
www.thewinecompany.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden