Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinfestival

Smag 175 vine...

Vi byder lørdag d. 3. marts velkommen til årets store smagning. Det er på denne dag at Ebeltoft Vinfestival åbnes officielt. 175 vine står klar til smagning og du får selvfølgelig udleveret et smagsskema, hvori du kan give vinene karakter og du kan tage noter. Også på denne dag er der mulighed for at møde flere af vinproducenterne
personligt.

Som et ekstra pift på dagen vil et overflødighedshorn af udsøgte oste, pølser, patéer, chokolader og de dejligste brød møde dig i et lokale med en atmosfære der oser af vinslot. Vi har fået hjælp af lokale virksomheder som SMAG, Hos Walter, og Lorentsens Vinforsyning til at gøre denne dag til en helt unik mad- og vinoplevelse.

post@lorentsens-vin.dk www.lorentsens-vin.dk

Ovenstående er en del af Ebeltofts 20. Vinfestival 2012
- en årgang med ekstra fylde
Se også de andre mange spændende begivenheder.

Den mere end 700 år gamle købstad Ebeltoft danner for tyvende gang den smukkeste ramme om noget der er blevet en landskendt tradition - Ebeltoft Vinfestival.

Lokale vinhandlere og restauranter har sammen med Hotel Ebeltoft Strand igennem årene forfinet konceptet for tre dage, helt i de bedste vines navn.

Ideen til Ebeltoft Vinfestival opstod i forbindelse med at Ebeltoft i 1992 blev kåret som årets by. Bag ideen stod de lokale vinhandlere Cyril Ladegourdie, Walter Møller og Per Lorentsen og den daværende direktør på Hotel Ebeltoft Strand, Lars Borch.

Firkløveret havde en vision om at lade folk opleve byen og samtidig smage nye og spændende vine fra hele verden.

I dag har Ebeltoft Vinfestival udviklet sig til et arrangement der, udover på Hotel Ebeltoft Strand, foregår i hver eneste lille charmerende krog af Ebeltofts gamle brostensbelagte bydel.
link til arrangement

Lokation:
Hotel Ebeltoft Strand
Ndr. Strandvej 3
8400 Ebeltoft
Dato: 3/3-2012
Tid: 13
Pris: 375 kr
Hotel Ebeltoft Strand
Ebeltoft
www.ebeltoftstrand.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden