Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinfestival

Smag 60 af Italiens bedste vine

Fredag den 11. og lørdag den 12. juni 2010 indtager VinoVenue Frederiksberg Rådhusplads med 15 vinavlere fra Collio i Italien.

- Smag 60 af Italiens bedste vine
- Oplev et af Europas bedste hvidvinsdistrikter
- Smag lækre snacks fra Michelin-kok på stedet
- Køb ind til stalddørspris*


Smag Italiens bedste hvidvine på Frederiksberg!
15 vinproducenter fra et af Europas bedste hvidvinsdistrikter har taget 60 vine med til smagning på Frederiksbergdagene 11. – 12. juni på Frederiksberg Rådhusplads.

De sidste fem år er en hvidvin fra Collio i Italien hele tre gange blevet kåret som Italiens bedste! Alligevel er distriktet stort set ukendt i Danmark. Nu har 15 vinproducenter slået sig sammen og taget deres lokale Micehlin-kok med til København, så vi kan lære dem bedre at kende.

Selve smagningen fungerer på samme måde, som hvis du kom til Italien og gik ind hos den lokale vinbonde. Du kan nemlig bestille de vine, du særlig godt kan lide, endda til samme pris, som vinene koster hos producenten.

For at underbygge den gode oplevelse har vinavlerne taget deres bedste kok med herop, så besøgende også får mulighed for at smage lidt ekstra lækre snacks.

For de som ønsker en kort introduktion til vindistriktet Collio og nabodistriktet Brda i Slovenien har VinoVenue indrettet en gratis smagebar med 6 forskellige vine under udstillingen på Frederiksberg Rådhusplads den 11. og 12. juni.

Du kan også få adgang til alle producenternes vine og de lækre snacks, men det koster et symbolsk beløb på 75 kroner i forsalg på herunder eller 100 kroner på stedet.


link til arrangement

Lokation:
Frederiksberg Rådhusplads
Frederiksberg
2000 Frederiksberg
Dato: 11/6-2010
Tid: 12-21
Pris: Ikke oplyst
Vinovenue
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden