Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinkalender

Cognac & Cigarsmagning

Danmarks sidste cigarmager gæster Piaf Vinhandel
Den 3. september gæster Niels Nielsen, der er Danmarks sidste aktive cigarmager, Piaf Vinhandel. Mellem klokken 13.00 -17.00 Niels vil på dagen rulle cigarer i butikken, samt demonstrere og kommentere rulningens ædle kunst. Der vil naturligvis være rig mulighed for en snakg og for at stille spørgsmål til en håndværker, der er den sidste i sit fag herhjemme. Niels er en mand med et mangeårigt virke og derfor yderst kompetent. Mød en herre, der gerne deler ud af sin viden fra ”cigarbiblioteket”.

Demonstrationen efterfølges af en kommenteret smagning i to heats. Der skal smages den legendariske danske Signature cigar fra Niels Nielsens hånd, samt tre cognacer fra det lige så legendariske cognachus Gourry de Chadeville. Smagningerne bliver kommenteret af Niels Nielsen og Peter Rystok.

Første heat klokken 18.30 til 20.00 - Billet

Andet heat klokkel 20.30 til 22.00 - Billet

Der er tale om en hel unik mulighed for at se cigarfremstillingens unikke kunst, og ikke mindst at deltage på aftenens 2 cognac/cigarsmagninger.

Gourry opstartede cognac destillering i 1619 og er dermed verdens ældste cognachus. Deres Cognac'er produceres helt "old school" - uden brug af karamel og afkog af egetræsspåner. Smag blandt andet hvorfor XO er blevet kendt som noget af det bedste Cognac kan præstere. I forhold til den stribe af alt, alt for unge XO-cognac'er, der produceres til verdensmarkedet i dag tåler Gourry de Chadevilles ingen sammenligning - den overgår dem alle. Cognac'erne kommenteres af Peter Rystok.

Gourry de Chadeville VSOP 8-10 år

Gourry de Chadeville Tres Vieux 25 år

Gourry de Chadeville XO 35 år

Efter smagningen er der naturligvis mulighed for at købe cognac og cigarer til meget fordelagtige priser.

link til arrangement

Lokation:
Piaf Vinhandel
Nygade 33
8600 Silkeborg
Dato: 3/9-2010
Tid: 20:30-22
Pris: 125 kr
Piaf Vinhandel
Silkeborg
www.piaf-vinhandel.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden