Urpremiere på dansk produceret absint
Kom til urpremiere på den første absint produceret på dansk jord af danske råvarer.
Esrum Sø Mikrodestilleri og Vineri har siden 2009 produceret vin og spiritus med passion og omhu. I det tidlige forår 2011 blev mikrodestilleriet kontaktet af Sune Urth, bartender og foredragsholder, med henblik på at producere en dansk absint. Resultatet er nu klar, og i den anledning er det en fornøjelse at invitere til præsentation af absinten, der er baseret på en schweizisk opskrift fra 1899.
Absinten er en dyb og karakterfuld kraftkarl lavet på blandt andet malurt dyrket på bredden af den smukke Esrum Sø. Den er lysegrøn på grund af den efterfølgende maceration med pontisk malurt og isop. Desuden skal vi have fingrene, og næserne, ned i dildakvavitten, en smuk og organisk snaps kolonnedestilleret på frisk dild. Og der vil være overraskelser så som X og Marc lavet fra vinproduktionen på Esrum Sø Mikrodestilleri og vineri.
Arrangementet vil løbe af stablen tirsdag den 1. november kl. 17-19, Kruts Karport, Øster Farimagsgade 12, 2100 København Ø i samarbejde med Sprit & Co, der importerer, der forhandler spiritus af høj kvalitet.
På grund af begrænsede pladser er tilmelding nødvendig til Sprit og Co: morten@sprit-co.dk.