Nytårsmenu 2011
Passion, der kan smages - lad os lave jeres nytårsmiddag i år!
Tre små forretter
Hellefisk bagt med havtorn, kørvel, hasselnødder og rugbrødsdrys
Nordisk ceviche: råmarineret torsk og kammuslinger med peberrod og purløg
Jordskokke panna cotta med trøffelolie og sprøde jordskokker
Hovedret
Okse, øko, langtidsstegt på lav temperatur* / Rødvinsglace med Karl Johansvampe / Dampede bønner med sennepsfrø / Kartoffel/majroeterrine
Dessert
Valhrona Manjari muffin med blød kirsebærkerne / Vaniljeparfait is med marcipan og kirsebær / Kirsebærcoulis med stjerneanis
*Kødet og basisvarer er økologiske. Lavtemperaturstegning gør kødet rosa hele vejen igennem og mørt som smør.
Pris: 330 kr.
Menuen kan suppleres med:
Til velkomst: Andeterrine med æblesnaps og peberod, syltede majroer og ristet brød - god som velkomstsnack til et glas bobler.
Pris: 45 kr.
Midnats anretning: Citron kransekage, bunden dyppet i Valhrona chokolade Pris: 25 kr.
Børnemenu
Forret: Rå grønsager med oste-dip
Hovedret: Lasagna med grønsagsrig - men diskret :-) - kødsauce
Dessert: Isbombe - vanilje- og chokoladeis overtrukket med chokolade
Pris: 100 kr.
Vi har også gode forslag til vine!
Maden kan bestilles indtil d. 29. december kl. 10 - på tlf. 4031 3506 eller mail: kok@thefoodagency.dk - og hentes hos os på Nørrebro kl. 13 - 15 d. 31. dec. Betales kontant ved afhentning, snak med os om evt. levering.
Godt nytår!
Kathrine Ruus og Kim Mühlhahn