Cognac & Rom
Stor eksklusiv smagning på Hotel Plaza i København
Aftenen bliver en ægte genopdagelse af de klassiske dyder fra cognac i Frankrig, efterfulgt af det helt store Ø Hop mellem nogle af de romproducerende lande i Vestindien. Aftenens store smageprogram er derfor en totrinsraket bestående af 5 fornemme cognacer og 5 spændende gamle romme
Aftenens raketstyrer er intet mindre end Anaïs Breham - Eksportdirektør hos Pierre Ferrand. Anaïs er født og opvokset på Martinique i Vestindien og har et utroligt stort kendskab til Vestindiens kultur, historie og levevis.
Programmet er spækket med lækkerbiskener med mange gamle cognacer fra Pierre Ferrands kældre, samt masser af god gammel sød rom.
Hotel Plazas elegante og hyggelige omgivelser danner rammen om denne utrolig stemningsfyldte aften. Der er et begrænset antal pladser denne aften, hvorfor hurtig tilmelding tilrådes.
Aftenes smageprogram
· Pierre Ferrand Ambre 10 År
· Pierre Ferrand Reserve 20 År
· Pierre Ferrand Sel. des Anges 30 År
· Pierre Ferrand Esprit des Dieux 25 Å
· Pierre Ferrand Abel 45 År
PAUSE
· Plantation Barbados 5 År
· Plantation Trinidad 2000
· Plantation Barbados 12 År Single Cask
· Plantation Jamaica 1996 Single Cask
· Plantation 20 Anniversary
Cognachuset Pierre Ferrand hører til blandt de allermest velrenommerede cognachuse. Pierre Ferrand er en af de få producenter der selv varetager hele cognacproduktionen fra dyrkning af druer på egne vinmarker, over traditionel destillering, til lagring og aftapning af slutproduktet. Den utrolig høje kvalitet har karakter af kunsthåndværk og flottere Eau de Vie findes næppe.
Udover fremstillingen af Cognac udvælger og aftapper Pierre Ferrand udvalgte fade med rom fra Vestindien under navnet Plantation Rhum. De allerbedste af fadene bliver udvalgt til, at slutlagre på tidligere cognacfade på Chateau Bonbonnet. Denne ekstra modning giver en meget høj kompleksitet og harmoni mellem frugt, fadkarakter og blød vaniljesødme
link til arrangement